Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul "Mită la PSD". Finanțatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, rămâne după gratii! Verductul dat de Tribunalul Dâmbovița

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: prosport.ro

Finanțatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, condamnat în 2 aprilie la doi ani şi jumătate de închisoare în doarul "mită la PSD", rămâne în penitenciar, după ce Tribunalul Dâmboviţa i-a respins definitiv, marţi, solicitarea de eliberare condiţionată, informează Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au respins, marţi, ca nefondată, contestaţia formulată de Ioan Niculae la decizia din 31 august a Judecătoriei Găeşti.
În motivarea deciziei, magistraţii Judecătoriei Găeşti arată că omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost eliberat condiţionat deoarece perioada scurtă petrecută în închisoare nu a convins instanţa că s-a îndreptat.

"Concluzionând, potrivit articolului 59 si următoarele Cod penal (1969), pentru a putea beneficia de liberare condiţionată condamnatul trebuie să îndeplinească două condiţii: (1) să execute o perioadă minimă din durata pedepsei şi (2) să dea dovezi că s-a îndreptat şi se poate integra în societate", se arată în motivare.

Pedeapsa lui Niculae este de 914 zile, iar pentru a putea cere eliberarea condiţionată, acesta trebuia să execute o treime, respectiv 304 zile.
În 2 aprilie, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe patronul grupului S.C. Interagro S.A. Ioan Niculae, la doi ani şi şase luni de închisoare în doarul "mită la PSD".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE