Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul Transferurilor. Judecătoarea Geanina Terceanu, audiată de DNA! Ar fi primit mită o sumă colosală pentru a-i scăpa de închisoare pe inculpați

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătoarea Geanina Terceanu este acuzată că a primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009-2012, pentru a da o soluție de achitare în Dosarul Transferurilor. Aceasta a fost audiată joi la DNA, după ce în 2012 a achitat toți acuzații din dosar, informează digisport.ro.

Procurorii DNA au făcut percheziții în biroul judecătoarei de la Tribunalul București. Cristi Borcea și frații Ioan și Victor Becali au fost aduși la DNA pentru a fi audiați în acest dosar.

Geanina Terceanu i-a achitat pe toți cei opt inculpați din dosar, pe 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel București, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei și opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea cauzei deoarece judecătorii de la Curtea de Apel București au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzați și a dispus condamnarea pe probe în baza cărora fuseseră anterior achitați, de Tribunalul București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE