Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016, preliminarii. Insulele Feroe vs România. Totul sau nimic. Tricolorii sunt la o victorie de calificarea la Campionatul European din Franța. Ora și televizarea

Postat la: 11.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Echipa națională de fotbal a României va întâlni duminică seara, reprezentativa similară a Insulelor Feroe, în etapa a 10-a, ultima, a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Drumul spre Franța trece prin Feroe. Cu un succes, Keșeru și compania vor obține biletele spre turneul final de la anul. Înaintea ultimei etape, tricolorii ocupă locul secund în Grupa F, la trei puncte în spatele Irlandei de Nord şi la un punct în faţa Ungariei.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de cinci ori. Românii s-au impus de fiecare dată, iar în tur scorul a fost 1-0. Dacă tricolorii se gândesc la EURO, selecționerul naţionalei Insulelor Feroe, Lars Olsen, vrea să-şi încheie mandatul cu o victorie împotriva României.

"Avem un jucător suspendat după meciul de la Budapesta, pe fundaşul nostru, Atli Gregersen. A luat cartonaș roşu şi nu va putea evolua. De asemenea, căpitanul echipei, Frodi Benjaminsen, e accidentat şi va rata şi el partida. Meciul de este foarte important pentru România, după remiza obţinută cu Finlanda. Trebuie să câştige ca să-şi asigure participarea la Campionatul European.

Dar noi am avut o campanie foarte bună în aceste preliminarii şi bineînţeles că vom încerca să câştigăm acest ultim meci. Vom încerca să producem surpriza și să învingem România. De aia şi jucăm fotbal, ca să câştigăm orice meci pe care îl disputăm", a declarat Lars Olsen, selecționerul Insulelor Feroe.

Meciul dintre România și Insulele Feroe va avea loc duminică, de la ora 19,00 (ora României), în direct pe TVR 1, pe stadionul Torsvoellur din Torshavn, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

CLASAMENTUL GRUPEI F

1 Irlanda de Nord 9 6 2 1 15-7 20
2 ROMÂNIA 9 4 5 0 8-2 17
3 Ungaria 9 4 4 1 8-5 16
4 Finlanda 9 3 2 4 8-9 11
5 Feroe 9 2 0 7 6-14 6
6 Grecia 9 0 3 6 3-11 3

Ultima etapă: Feroe - ROMÂNIA, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria (11 octombrie 2015)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE