Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC Botoșani vs CSU Craiova, prologul etapei a 14-a a Ligii I. Ora și televizarea meciului

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: gds.ro

FC Botoșani și CSU Craiova deschid etapa a 14-a, prima a returului Ligii I. Înaintea confruntării, moldovenii ocupă locul 12, cu nouă puncte în timp ce gruparea olteană e pe poziția a 7-a, cu 19 puncte.

În ultimele 17 meciuri disputate în Liga 1, botoșănenii au obținut un singur success, 1-0 cu CSMS Iaşi (11 august 2015), în rest au opt remize şi tot atâtea înfrângeri. De partea cealaltă, oltenii se deplasează la Botoşani cu un moral foarte bun, deoarece sunt neînvinşi în precedentele cinci partide din campionat, interval în care au bifat patru succese.

Cele două echipe s-au întâlnit doar de trei ori pe prima scenă, fiecare formaţie trecându-şi în cont câte o victorie. Ultima confruntare a avut loc pe 12 iulie, la Craiova și s-a încheiat 0-0.

"Având în vedere că este primul joc pe teren propriu din retur, importante sunt punctele puse în joc. Trăim un campionat mai aparte, oricât de multe puncte faci, ele se înjumătăţesc. Prea mult nu te poţi desprinde. Ca orice meci disputat acasă, sperăm să obţinem punctele puse înâ joc. E timpul să şi câştigăm pentru că avem doar o singură victorie. Craiova este o echipă în formă, joacă foarte bine în deplasare, o echipă incomodă. Au reuşit să întoarcă rezultatul la CFR, este o echipă care are încredere în ea. În ultimele două deplasări a obţinut şase puncte. Noi vom încerca să o învingem cu armele noastre pentru că şi noi reprezentăm o echipă omogenă şi e timpul să înceapă să şi câştige. Nu trebuie să fie un al FC Botoşani ci trebuie să fie echipa FC Botoşani, să fie agresivă în sensul bun al cuvântului, să aibă încredere că poate marca, o echipă care să fie mai puternică la faze fixe, să nu mai primească aşa de uşor gol, să fie mai puternică în duelurile unu contra unu şi care să riposteze de câte ori are ocazia", a spus Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani.

La rândul lui, tehnicianul Emil Săndoia declarat: "Mergem la Botoșani cu gândul de a scoate maximum din această partidă, întâlnim un adversar care ne-a reprezentat în preliminariile europene, dar nu a mai avut un tur foarte bun de campionat. A fost și o schimbare de antrenori, care prezintă avantaje și dezavantaje. Poate fi un dezavantaj pentru noi faptul că orice schimbare pe banca tehnică poate produce un declic la echipă, dar totodată faptul că Pustai nu cunoaște în profunzime lotul este un avantaj. Noi venim după un parcurs bun pe care dorim să-l continuăm, ceea ce înseamnă că vrem să ne întoarcem cu toate punctele. Încercăm să facem tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine. Avem un grup bun, de băieți inteligenți, pentru care, vă spun sincer, am toată admirația. Ne dorim foarte tare cele trei puncte în meciul de vineri, iar cu un joc al rezultatelor, derby-ul cu Dinamo ne poate prinde pe locul 5. Băieții au un moral bun, sunt atașați unii de alții, de un an și o lună de când sunt la club formează o adevărată familie. Sunt fotbaliști cu caracter care se pregătesc ca o echipă din Germania. Sunt impresionat de atitudinea lor, de dorință, dăruire și sacrificiul de care dau dovadă".

Meciul dintre FC Botoșani și CSU Craiova se va disputa vineri, de la ora 20:30, în etapa a 14-a a Ligii I și va fi televizat de Digi Sport, Dolce Sport și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE