Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FC Viitorul - FC Botoșani 3-1, etapa a 10-a. Dobrogenii sunt la un punct de liderul Ligii I, Astra

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Viitorul a câștigat meciul disputat luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 în fața echipei FC Botoşani, în epilogul etapei a 15-a a Ligii I.

Gazdele au deschis scorul prin Benzar, în ultimul minut al primei reprize, care a transformat impecabil o lovitură liberă. Chiţu a dus scorul la 2-0 în minutul 47, cu un șut din interiorul careului mic. Din minutul 73, bucovinenii au evoluat în inferioritate numerică, bulgarul Dimitrov fiind eliminat pentru injurii. Oaspeții au redus din diferență în minutul 87, prin D. Roman, care a fructificat o pasă a lui Vașvari. Cernat a stabilit scorul final, cu un gol marcat în minutul 89.

Cu acest succes, Viitorul a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii I, cu 29 de puncte, la o "lungime" de liderul Astra. De partea cealaltă, FC Botoșani e pe poziția a 12-a, cu 12 puncte

Cele două echipe

FC Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea - Achim, Filip, Aganovici (R. Marin '81) - Chiţu (Cernat '75), I. Hagi (Nicoliţă '61), Fl. Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Acsinte - Cucu, Vaşvari - Fulop (Batin '61), Cabrera, Martinus (D. Roman '41) - Hadnagy (Patache '80). Antrenor: Cristian Pustai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE