Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Federația Română de Gimnastică a desemnat atletul anului în România în 2015

Postat la: 25.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

Triplusaltistul Marian Oprea a fost desemnat, miercuri, atletul anului 2015 în România de către Federația Română de Atletism, potrivit unui comunicat al forului de specialitate.

Oprea a fost medaliat cu bronz la Campionatele Europene de sală din acest an şi s-a clasat pe locul 6 la Campionatele Mondiale.

Pe celelalte poziţii ale Top 10 se situează: Florentina Marincu (săritură în lungime) - medalie de bronz la CE de sală, medalie de aur la CE de juniori I, medalie de bronz la triplusalt, tot la CE de juniori I, două recorduri europene de sală, două locuri I la Campionatele Balcanice de juniori I şi un loc I la Campionatele Balcanice de seniori, Bianca Răzor (400 metri) - medalie de aur la CE tineret, locul 13 la CM, locul 11 la CM cu ştafeta de 4x400 metri, două locuri I la Campionatele Balcanice de seniori (400, 4X400 m), un loc I la Campionatele Europene pe echipe Liga I, Alina Rotaru (săritura în lungime), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Georgiana Iuliana Aniţei (triplusalt), Andrei Marius Gag (aruncarea greutăţii), Cristina Bujin (triplusalt), Alexandru Nicolae Soare (10.000 metri), Elena Andreea Panţuroiu (triplusalt), Andrei Rareş Toader(aruncarea greutăţii), Andreea Mikloş (400 metri).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE