Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Federația Română de Fotbal face o preselecție în Franța, pentru a-l căuta pe noul Hagi

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Federația Română de Fotbal organizează o nouă acțiune de selecție pentru echipele naționale de juniori, la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Franța și în țările învecinate, informează foruyl de specialitate. Trialul destinat juniorilor români din străinătate se va desfășura în perioada 20-22 noiembrie 2015.

Acțiunea din Franța este a cincea de acest gen organizată pe parcursul ultimului an de Departamentul de Scouting al FRF, după cele pentru juniorii români din Spania (15-16 octombrie 2014), Ungaria (17-19 noiembrie 2014), Germania și Benelux (24-26 aprilie 2015) și Italia (18-20 septembrie 2015).

Toți cei care vor să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie trimițând un e-mail lui Cătălin Parfene, de la Departamentul de Scouting al FRF, la adresa catalin.parfene@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul din Franța cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE