Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florentin Petre a fost dat afară de la Dinamo II fără nici o explicație

Postat la: 14.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florentin Petre nu mai este antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, după ce Ionuț Negoiță a decis să-l dea afară. Petre nu a primit nici o explicație de la a fost demis de la patronul care și-a motivat decizia prin prisma rezultatelor foarte slabe obținute de echipă.

"Îmi spun că nu am rezultate, dar s-au băgat mereu peste mine la echipă", li s-a plâns Petre apropiaților. Postul de antrenor la Dinamo II a fost refuzat, înainte să vină "Piticul" de către Adrian Mihalcea, care a reclamat neseriozitatea lui Negoiță, scrie sportnews.ro.

Noul antrenor este Mugurel Cornățeanu, care a fost secundul lui Leo Grozavu la FC Botoșani și a mai stat pe banca lui Dinamo II anul trecut.Petre nu a stat pe bancă sâmbătă, la meciul cu Viitorul 2, din etapa a 12-a a Seriei 2 din Liga a 3-a, câștigat cu 2-1 în deplasare de "câinii mici".

"Probabil s-a dorit altceva, prin înlocuirea mea. Nu aveam ca obiectiv un loc mai bun în clasament sau promovarea, ci să trimit 3 jucători la echipa mare până în vară.", a declarat Florentin Petre, pentru Digi Sport.

Florentin Petre (39 de ani) va rămâne în cadrul clubului, în departamentul de scouting.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE