Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Andone, elogiat de presa din Spania: "Puterea sa, instinctul de a lovi, capacitatea de pătrundere îl transformă într-un jucător diferit și determinant"

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Andone este golgheterul echipei Cordoba, cu 5 reușite, care ocupă primul loc în clasamentul din liga a doua spaniolă. El Dia de Cordoba i-a făcut l-a elogiat pe internaționalul român.

"Florin Andone este, astăzi, unul dintre atacanții principali, ca să nu zicem cel mai în formă, din a doua divizie. Puterea sa, verticalitatea, instinctul de a lovi, capacitatea de pătrundere și, peste toate, felul cum se definește, îl transformă într-un jucător diferit și determinant.

Românul e unul dintre acei fotbaliști care de-a lungul anilor a trecut neobservat de cluburile profesioniste, înotând în apele dificile din a treia ligă, unde în fiecare duminică trebuie să te iei la trântă pentru o viață mai bună. Până când a semnat cu Cordoba, care inițial l-a trimis la a doua echipă", se arată în publicația iberică.

El Dia de Cordoba a scris apoi despre evoluțiile lui And one, în acest sezon de Segunda Division. "Caracterul său de învingător se vede instantaneu, de când iese la încălzire. Este genul de jucător care e capabil să fabrice o super fază și apoi să și marcheze. Lui Florin îi dai o pasă proastă și el e capabil să o transforme într-o ocazie periculoasă. O minge simplă pentru un fundaș se transformă în ceva complicat, dacă Andone e prin preajmă.

Ce manieră de a alerga, de a trage de el, de a se sacrifica pentru el și pentru grup! Concentrat, intens, generos în efort, Andone va fi numărul 1 la Cordoba, sau la un mare club care într-o zi, brusc, îl va cumpăra", se arată în El Dia de Cordoba, potrivit digisport.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE