Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Formula 1. Bărbatul care a intrat pe pistă în Marele Premiu al statului Singapore a fost arestat

Postat la: 03.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sammyboy.com

Bărbatul care a pătruns pe pistă în turul 37 al Marelui Premiu de Formula 1 al statului Singapore, din 20 septembrie, a fost condamnat la şase săptămâni de închisoare, a anunţat marţi, Mediafax, care citează agenţia Ansa.

Pe numele lui Yogvitam Pravin Dhokia este originar din Marea Britanie și e în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost găsit vinovat de a fi pus în pericol siguranţa piloţilor.

El a intrat printr-o spărtură din apropierea virajului 13, păşind pe pistă chiar pe trasa monoposturilor în acea zonă. A traversat calea de rulare înainte să apară primele monoposturi, apoi a mers invers sensului de concurs al bolizilor de Formula 1, pe partea opusă traiectoriei acestora. Șapte monoposturi au trecut prin dreptul lui, iar acesta a ieşit de pe pistă printr-o altă spărtură din gard.

Breşa prin care a pătruns bărbatul ar putea fi chiar o poartă deschisă. La scurt timp după incident, un spectator a postat o imagine pe Twitter, care arăta o poartă deschisă şi nepăzită, prin care se putea intra cu uşurinţă pe pistă.

Vettel a declarat după cursă: "Iniţial am crezut că am probleme cu vederea. A fost o nebunie, abordăm acel viraj cu 280-290 de kilometri pe oră, aşa că eu nu aş fi traversat pista dacă aş fi fost în locul lui".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE