Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Becali a rabufnit: "A adus o gagica in cantonament. Il tin la Steaua pana il distrug"

Postat la: 26.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

George Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti, a declarat, luni, ca fotbalistul algerian Jugurtha Hamroun care a parasit Romania cu trei zile inainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, nu va mai avea viata usoara la formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf.

Din dorinta acerba de a se transfera in Qatar, la Al-Sadd, club care ii ofera un salariu mult mai bun fata de Steaua, algerianul Jugurtha Hamroun a parasit Romania cu trei zile inainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, pentru a negocia cu formatia Al-Sadd, din Qatar. Hamroun a fost exclus din lot pentru meciul de marti seara, iar acum Becali anunta ca nu va mai juca nicio secunda pana la finalul contractului.

Dincolo de scandalul provocat in aceasta saptamana, cand a plecat de la echipa fara acordul lui Reghecampf, Hamroun a mai calcat stramb si in alte ocazii, spune Becali. Patronul Stelei a dezvaluit ca algerianul a fost prins in unul din cantonamentele din aceasta vara cu o femeie in camera, insa oficialii ros-albastrilor au decis la acea data sa pastreze incidentul secret.

"Steaua e institutie serioasa. Nu e nici spital de psihiatrie, nici institutie de mediere! Cand semnezi un contract, il respecta si Steaua, si tu! Nu il respecti, platesti! Nu il respecta Steaua, plateste! Ce a facut acest baiat este incredibil si nu am mai vazut asa ceva in viata mea! Chiar daca ii dau toti banii si sa stea pe banca, sa se distreze cu Reghe, eu nu il las sa plece.

Il tin pe asta pana il distrug! Ce a facut asta... Si inainte a facut ceva ce nu s-a mai vazut pe lume. Dar nu va spun... Apoi nu a vrut sa mearga in cantonament. Meme i-a aratat contractul si i-am zis sa faca ce vrea. Eu nu stau la negocieri. Asa, maine poate sa plece Stanciu, sa plece fiecare cum vrea si unde vrea. El acum a plecat pur si simplu, nu l-a interesat. Ce puteam sa fac eu... era lant si lacat. I-am spus ca nu pleaca fara trei milioane de dolari. De ce? Pentru ca a semnat contractul si trebuie sa plece.

Stiti ce a facut asta!? A adus o gagica in cantonament... Nu stiu pe unde a bagat-o. A intrat in hotel o femeie. Nu mai conteaza. El face ce vrea. Voi va dati seama?! Am avut tot felul de jucatori, dar nu ca asta. Cand am aflat (n.r. de femeie) a inceput sa planga. Voia sa nu afle taica-su, nu altceva. Nu il interesa de amenda sau altceva", a declarat Gigi Becali.

Partida dintre Sparta Praga si Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:00, la Praga. Returul va avea loc pe 2 august la Bucuresti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE