Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












George Becali: Este posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională

Postat la: 09.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali, a anunţat, vineri, că după aducerea lui Christoph Daum la naţională, primul antrenor străin din istorie, doi dintre jucătorii echipei sale vor să se retragă de la echipa naţională din cauză că nu se vor înţelege cu tehnicianul german, informează Mediafax.

Contestată încă dinainte să se întâmple, numirea lui Christoph Daum la naţională drept noul selecţioner ar putea avea repercusiuni grave. Becali susţine că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa naţională.

„Să se răzbune FRF şi să nu mai cheme jucătorii Stelei? Păi este posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională. Care e problema? Din ce am auzit, am înţeles că se retrag, eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendaţi. Cel puţin doi vor să facă asta, că zic că nu se înţeleg cu antrenorul străin şi că nu ar vrea să meargă. Nu vreau să spun mai multe. Lăsaţi faptele să vorbească", a dezvăluit Becali la DigiSport.

George Becali a fost, încă dinainte de numirea lui Daum la naţională, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai unei astfel de mutări. Joi, în cadrul conferinţei de prezentare oficială a antrenorului german, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, l-a acuzat pe Becali că a încercat să boicoteze şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE