Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Beaua și MAPN se împacă! Steaua revine în Ghencea

Postat la: 17.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit, miercuri, pentru a înccerca să stingă conflictul dintre cele două părți. La finalul discuției, finanțatorul FC Steaua a declarat că roș-albaștrii vor reveni în baza sportivă din Ghencea.

"M-am întâlnit cu doi miniștri, secretari de stat, juristul Armatei, nu al CSA-ului. Sută la sută e pace, e bună credință. Am ajuns la concluzia că cel mai important lucru este pacea şi bunacredinţă. De asta îmi era frică. Am încredere, fiindcă am vorbit cu oamenii într-o cameră în care era aprinsă o candelă și cinci icoane pe pereți. Ne vom antrena în Ghencea, ne va face un tarif. Într-o lună se va rezolva.

Mi-au mai spus că acea evaluare de 57,3 milioane de euro ţine de toate cupele, trofeele şi medaliile câştigate de către toţi sportivii din 1947 până acum. Acum vorbim despre siglă şi marcă. Am văzut că ambii miniştri erau jurişti de profesie şi înţelegeau ce le spuneam. Erau la curent cu tot, de aceea cred că m-au chemat.

Acum se pune problema construirii stadionului. Mi-au spus că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că mâine-poimâine vor începe demolările şi se va mări stadionul, va ajunge la 55-60.000 de locuri. Va plăti fondul de investiţii român. Îl vor face pentru Euro 2020.
Nu am nicio problemă cu procesele. Ei îmi cer ca echipa să nu se mai numească Steaua, eu i-am întrebat ce facem cu reclamaţiile de la Ligă şi Federaţie, în care vor retrogradarea. Ei au spus că nu se cere retrogradarea. Nici nu ştiau că s-a cerut aşa ceva.
Sigla asta până pe data de 2 aprilie va fi evaluată şi se va şti cât costă licenţierea pentru un an. Ei o s-o scoată la licitaţie. Le-am spus că dacă vor face un preţ rezonabil, pe care-l pot plăti, eu îl plătesc cu bucurie. Dacă vor face un preţ mare, nu mă interesează. Şi aşa o fac numai să atrag suporterii, că îmi place şi mie cu galerii, chiar dacă m-am certat cu ei, cu zgomote în tribune. Doar pentru ei iau sigla.
Eu rămân oricum FC Steaua București. Palmaresul e la mine! O să modific emblema, scriu Fotbal Club mai mare și Steaua mai mic, să se mai confunde cu CSA Steaua, că ei nu au fotbal. Cu procesele mergem mai departe. N-am nicio problemă.

Evaluarea siglei e gata pe 2 aprilie, vor mai trece vreo 30 de zile până se va face licitația, iar în două-trei luni sigla e înapoi la mine.

Ar fi foarte mult un milion de euro pentru siglă. Cine o ia trebuie să producă un milion și un leu. Nu sigla face 20 de milioane în Liga Campionilor, eu îi fac", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Comunicatul de presă al Ministerului Apărării Naţionale

"Astăzi, 16 martie, la sediul instituţiei, a avut loc o întâlnire între domnul George Becali şi conducerea M.Ap.N., reprezentată de către secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava şi secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu.
Temele de discuţie au fost evaluarea brandului "Steaua Bucureşti" şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.Reprezentanţii M.Ap.N. au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii "Steaua", precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii.
În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.Totodată, s-a reafirmat de ambele părţi necesitatea unui dialog constant, respectând legislaţia în vigoare şi o abordare în sprijinul promovării sportului de performanţă.
Secţia Presă"

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE