Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guangzhou 2015. Simona Halep, după victoria cu Timea Babos: "Am jucat un tenis bun. În primul set, ea a evoluat bine, dar al doilea a fost mai uşor pentru mine"

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) s-a arătat fericită pentru că a acces în faza sferturilor de finală a turneului WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari şi pentru că a reuşit să joace foarte bine, informează wtatennis.com.

Constănțeanca a învins-o în turul secund, miercuri, pe unguroaica Timea Babos, cu 6-4, 6-0, în 66 de minute.

"Am jucat un tenis bun. În primul set, ea a evoluat bine, dar al doilea a fost mai uşor pentru mine, pentru că am reuşit puncte bune în momente importante. Sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi", a afirmat numărul 2 mondial.

Halep a fost întrebată în ce sesiune preferă să joace, în cea dimineaţă sau cea de seară: "Am jucat şi dimineaţa şi seara săptămâna asta, cred că seara este mai bine, pentru că soarele nu mai arde şi este puţin mai răcoare. Totuşi, încă este mare umiditate".

Simona Halep o va întâlni în sferturi pe cehoaica Denisa Allertova, pe care nu a mai întâlnit-o până acum: "Nu ştiu multe despre ea. Nu am mai jucat contra ei. Dar mă aştept la un meci greu, pentru că toate jucătoarele prezente aici sunt puternice. Voi încerca să rămân concentrată şi să joc cât mai bine".

Simona Halep şi Denisa Allertova se vor întâlni, joi, în sferturi, în primul meci al sesiunii de seară de pe terenul central, de la ora 14.00 (19.00 ora locală).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE