Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hochei pe gheață. Finala Cupei României SC Miercurea Ciuc - Steaua se va rejuca de la scorul de 0-0

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steaua-rangers.com

Federația Română de Hochei pe Gheață (FRHG) a luat o decizie controversată. Finala Cupei României dintre SC Miercurea Ciuc și Steaua București, întreruptă la data de 20 decembrie, din cauza defectării instalației de iluminat se va rejuca, de la scorul de 0-0.

Meciul a fost interrupt înainte de debutul reprizei a treia, la scorul de 7-2 (2-1, 5-1) pentru formația ciucană.

''Am avut Biroul Federal pe data de 14 ianuarie. Acolo s-a stabilit, conform regulamentului nostru, că meciul nu a putut fi reluat în interval de 24 de ore, pentru că dacă se relua în timp de 24 de ore, se relua de la același scor, deci continua meciul, cu aceiași jucători și aceleași echipe. Dar, pentru că partida nu s-a reluat a doua zi, din cauza problemelor la instalația de iluminat, meciul se va rejuca, de la scorul de 0-0, deci de la început, la o dată și într-un loc ce urmează să fie stabilite de către Federația Română de Hochei. Se va anunța locul și data'', a declarat secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață Alexandru Hălăucă, pentru AGERPRES.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE