Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stelistul Houssine Kharja a acordat primul interviu: "Îmi sună telefonul non-stop. Îi mulțumesc lui Cosmin Olăroiu"

Postat la: 19.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steauafc.com

Noul jucător al Stelei, marocanul Houssine Kharja (32 de ani), a oferit un interviu site-ului oficial al campioanei en-titre. Iată ce a declarat mijlocașul ofensiv:

Houssine, bine ai venit la Steaua!
Multumesc. Sunt foarte fericit sa fiu aici! Pot sa va spun ca imi suna telefonul non-stop, iar la celalalt capat al liniei sunt membrii familiei si prietenii, care ma felicita pentru ca am ajuns la un club atat de mare.

Ce te-a determinat sa semnezi cu acest club?
In primul rand, faptul ca este vorba de un club foarte cunoscut in toata lumea. Steaua este o echipa mare si a reusit performante extraordinare pe plan european. De asemenea, am fost incantat de discursul presedintelui Argaseala si al lui Mirel Radoi, care mi-au dat incredere sa semnez. In plus, Steaua este campioana en-titre si isi propune sa isi pastreze coroana si in acest an. Sper sa se intample asa.

Cine te-a sfatuit sa vii aici?
Vreau sa ii multumesc mult lui Cosmin Olaroiu, care mi-a vorbit foarte frumos despre Steaua si m-a incurajat sa semnez. De asemenea, colaboratorii sai, Catalin Necula, Gabriel Caramarin si Eugen Nae mi-au povestit foarte multe lucruri despre Steaua, despre ce inseamna ca si club si cat de iubita este. Aceste lucruri m-au incantat si m-au facut sa fiu foarte entuziast vizavi de ceea ce va urma pentru mine.

Ce ti-ai propus pentru acest sezon?
Steaua isi propune sa castige titlul si sa revina in cupele europene, acolo unde ii este locul. Sper ca prin experienta acumulata de-a lungul carierei si, bineinteles, prin evolutii bune in teren, sa am si eu o contributie la atingerea acestor obiective. Strict la nivel individual, sper sa le rasplatesc increderea antrenorilor si conducatorilor si sa am evolutii foarte bune. Sunt pregatit sa intru la antrenamente si la meciuri alaturi de noii mei colegi.

Kharja s-a născut în Franţa, la Poissy. A evoluat însă în 75 de meciuri pentru echipa națională de fotbal a Marocului și a marcat 12 goluri.
Kharja a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Sochaux. În cariera sa, Houssine Kharja a mai evoluat pentru echipele Sporting Lisabona, Ternana, AS Roma, Piacenza, Siena, Genoa, Internazionale Milano, Fiorentina și Al-Arabi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE