Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ianis Hagi, desemnat "copilul minune" de site-ul UEFA

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Site-ul oficial al UEFA l-a desemnat pe jucătorul legitimat la FC Viitorul, Ianis Hagi, "copilul minune" al săptămânii trecute.

"Deși va împlini abia luna viitoare 17 ani, fiul legendei fotbalului românesc Gică Hagi, este deja o certitudine în țara sa și are încă de pe acum multe responsabilități".

În articol se subliniază că Ianis a fost căpitanul echipelor naționale de juniori, U16, respectiv U17, dar poartă și banderola echipei de seniori patronată și antrenată de tatăl său, pentru care a debutat în Liga 1 pe 5 decembrie 2014, într-un meci cu FC Botoșani.

Ianis Hagi s-a născut la data de 22 octombrie 1998, la Istanbul. În articol, se menționează că este deja jucătorul Fiorentinei, care l-a împrumutat Viitorului.

"Ianis va avea un viitor strălucitor în Italia", spune tatăl său. "În comparație cu mine, Ianis are avantajul că lovește mingea cu ambele picioare, la fel cum eu o loveam doar cu stângul. Sunt foarte mândru de el", mai spune Gică Hagi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE