Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Năstase a acceptat să fie noul căpitan-nejucător al echipei de FED Cup a României

Postat la: 20.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Federația Română de Tenis anunță că Ilie Năstase, cel mai mare jucător de tenis din istoria României, a acceptat să fie noul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Federației a României, informează site-ul oficial al forului.

Această mutare face parte din noul plan al FRT de a concentra toate valorile tenisului românesc în jurul acestei echipe, care are șanse reale să revină în Grupa Mondială, și chiar să câștige FED Cup. Alina Cercel-Tecșor rămâne alături de echipă și va fi antrenor. Primul meci al României cu Ilie Năstase antrenor-nejucător va avea loc în 2017, la București, pe 11 și 12 februarie, cu Belgia.

„Federația Română de Tenis anunță că Ilie Năstase, cel mai mare jucător de tenis din istoria României, a acceptat să fie noul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Federației a României. Această mutare face parte din noul plan al FRT de a concentra toate valorile tenisului românesc în jurul acestei echipe, care are șanse reale să revină în Grupa Mondială, și chiar să câștige FED Cup.

Alina Cercel-Tecșor rămâne alături de echipă și va fi antrenor. Primul meci al României cu Ilie Năstase antrenor-nejucător va avea loc în 2017, la București, pe 11 și 12 februarie, cu Belgia" - comunicat FRT.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE