Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INCREDIBIL. Cristi Borcea și frații Becali s-au luat la BĂTAIE după ce au fost audiați miercuri, de DNA

Postat la: 25.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea au fost audiați marţi, după ce au fost acuzați că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Fraţii Becali au recunoscut că i-au dat mită judecătoarei care i-a achitat în martie 2012.

Digisport.ro relatează că în momentul în care cei trei au plecat de la DNA pentru a fi transferați la Poarta Albă, aceștia s-au luat la ceartă, iar totul a degenerate. Cristi Borcea ar fi fost extrem de nervos în momentul în care a aflat că fraţii Becali şi-au recunoscut fapta. Acest lucru ar putea duce la mărirea pedepselor primite în Dosarul Transferurilor. Jandarmii prezenți la fața locului au intervenit prompt şi i-au despărţit pe cei 3.

Fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au fost reținuți pentru 30 de zile de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, pe 20 noiembrie, la solicitarea procurorilor DNA. Judecătoarea Geanina Terceanu este acuzată că a primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009-2012, pentru a da o soluție de achitare în Dosarul Transferurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE