Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INCREDIBIL. Mondragon a încercat să se sinucidă! Fostul portar a scris un mesaj de adio emoționant

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul portar al echipei naţionale a Columbiei, Faryd Mondragon, se află inernat în spital, în stare gravă, după o tentativă de sinucidere care a avut loc miercuri, informează L'Equipe.

Înainte de tentativa de sinucidere, Mondragon a postat un mesaj pe contul său de Instagram, care apoi a fost şters: "Nu există altcineva în afară de mine care să-mi poată judeca viaţa. M-am săturat să fiu judecat de alţii fără să am posibilitatea să mă apăr". Se parte că fostul mare portar a înghiţit o doză mare de antidepresive.

Faryd Mondragon, în vârstă de 44 de ani, a jucat 56 de partide pentru naționala Columbiei, primul turneu final fiind cel din 1998, a fost coechipier și cu Gică Hagi la Galatasaray. Goalkeeperul, considerat unul dintre cei mai buni din toate timpurile în Columbia, a mai jucat pentru Argentinos Juniors, Independiente (Argentina), Real Zaragoza (Spania), Metz (Franța), Galatasaray (Turcia), Koln (Germania), precum și Philadelphia Union (USA).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE