Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jucătoare de tenis AGRESATĂ SEXUAL, după ce a ieșit dintr-un club de noapte

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: emirates247.com

O jucătoare franceză de tenis, care figurează în clasamentul WTA, a fost victima unei agresiuni sexuale, sâmbătă dimineaţa, la ieşirea dintr-un club de noapte din capitala Franței, Paris, susţine, luni, site-ul 20minutes.fr, citat de Mediafax. Numele sportivei nu a fost publicat.

Se pare că jucătoarea de tenis s-a urcat într-o maşină pentru a merge spre casă, după ce şoferul acesteia i-a spus că lucrează pentru clubul respectiv. În momentul în care a urcat în maşină, bărbatul a blocat portierele, pentru ca jucătoarea să nu poată fugi.

"Agresorul a început să o atingă pe coapse şi apoi şi-a scos penisul din pantaloni. În cele din urmă, tânăra a reuşit să scape din maşină şi l-a anunţat pe prietenul ei, o altă personalitate cunoscută în lumea sportului", scrie 20minutes.fr.

Presupusul aggressor, în vârstă de 52 de ani, a fost prins a doua zi de prietenul victimei, pe o stradă de lângă club, aflat în aceeaşi maşină ca şi în noaptea agresiunii. Acesta a fost identificat iniţial după imaginile de pe camerele de supraveghere, Presupusul agresor a fost reţinut şi plasat în detenţie preventivă, iar jucătoarea a depus plângere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE