Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Keșeru, Rusescu, Alibec, Hora, Stancu și Andone traversează o formă de invidiat înainte de EURO 2016

Postat la: 19.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are serioase bătăi de cap! Șase dintre atacații care se află în vederile sale pentru Campionatul European din vara acestui an au marcat și se luptă pentru un post de titular în prima reprezentativă.

Claudiu Keșeru a înscris vineri, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, golul victoriei lui Ludogorets, 2-1, împotriva echipei
Cherno More Varna, în runda a 26-a a campionatului Bulgariei.

Raul Rusescu a punctat sâmbătă, în etapa a 33-a din Superliga Turciei. Osmanlispor a câștigat la limită, 1-0, în deplasarea de la Rizespor tocmai datorită golului fostului stelist.Introdus pe teren în minutul 80, Rusescu a înscris din apropiere, doar trei minute mai târziu, al 9-lea gol al sezonului (al 7-lea în 2016).

Denis Alibec a avut o evoluție excelentă în meciul Astra - Steaua 2-0. "Decarul" giurgiuvenilor a fost faultat la faza în urma căreia arbitrul partidei a acordat lovitura de la 11 metri transformată de Valerică Găman și a înscris apoi, pentru 2-0, tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Alibec a bifat a 6-a reușită în play-off-ul condus de Astra, distanțată în urma meciului de sâmbătă la 6 puncte.

Florin Andone a înscris la rândul lui. Acesta a reușit duminică, în Liga Adelante, cel de-al 18-lea gol al său în acest campionat. Cordoba s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Huesca, iar internaționalul român a fost cel care a închis tabela. Andone se află în continuare în lupta pentru promovare, dar și pentru titlu de golgeter în liga secundă spaniolă, acolo unde e depășit doar de Sergio Leon de la Elche, care a strâns 20 de goluri.

Bogdan Stancu a preluat ștafeta și a marcat și el în această etapă, luni seara! Vârful lui Genclerbirligi a înscris al 9-lea gol al sezonului în victoria cu Trabzonspor, 3-1! Stancu a marcat în minutul 27, după o centrare trimisă pe jos, în fața porții, de Campos.

Ioan Hora și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în partida Viitorul - Pandurii. Atacantul de 27 de ani a reușit să deschidă scorul în minutul 52 și a ajuns la 17 reușite în acest sezon, fiind golgeterul la zi al Ligii 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE