Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ladislau Boloni: "Grupa noastră este ușoară, acceptabilă pentru o echipă cu pretențiile echipei naționale a României"

Postat la: 13.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul selecționer al României, Ladislau Boloni, a vorbit despre tragerea la sorți a Campionatului European de fotbal 2016. Aceste este de părere că tricolorii pot emite pretenții la calificarea în următoarea fază a competiției.

"Tinand cont ca doua echipe se califica sigur si una, a treia, poate si ea sa se califice, eu asa cred, ca grupa noastra este o grupa usoara, acceptabila pentru o echipa cu pretentiile echipei nationale a Romaniei.

Nu se va pune mai multa presiune pe partida cu Franta decat pe celelalte. Va fi o sarbatoare frumoasa si este bine ca echipa nationala a Romamoeo incepe impotriva lor, asa cred eu. Si din punct de vedere al rezultatului poate sa fie un avantaj.

Eu cred ca echipa nationala actuala a Frantei, trebuie sa recunoastem ca sunt in fata noastra, este o echipa mai puternica, cu mai multe individualitati , cu mai mari pretentii. Totusi nu se compara cu echipa nationala care a fost care a fost candva campioana mondiala si campioana Europei. In schimb raman ei favoriti si in general putem sa folosim bine aceste momente", a spus Boloni pentru Dolce Sport.

Naționala de fotbal a România a fost repartizată în Grupa A la Campionatul European 2016 și va evolua împotriva Franței, Albaniei și Elveției, în urma tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă seara, la Palais des Congrès din Paris.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE