Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1. Concordia Chiajna vs Dinamo București. Patru goluri în epilogul etapei a 12-a / VIDEO

Postat la: 28.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe o ploaie abundentă, Dinamo a obținut la Chiajna prima victorie din deplasare în acest sezon competițional. Alb-roșii s-au impus în fața Concordiei, cu scorul de 3-1, în ultimul meci al etapei a 12-a a Ligii I.

Oaspeții au început tare, iar în minutul 13, Gnohere a trimis cu capul, dar Matache a prins mingea fără probleme. În minutul 34, Rotariu a deschis scorul cu un șut de la 9 metri. După doar șase minute, alb-roșii s-au distanțat pe tabela de marcaj. Gnohere l-a învins pe Matache, după o pasă primită de la Anton. În finalul primei reprize, fostul dinamovist Vali Lazăr a trimis cu capul, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Cerniauskas. Gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă în urma unui duel dintre Răducanu și Marc, în minutul 55. Francezul Gnohere a realizat dubla în minutul 66, cu un șut din 6 metri. Pasa decisivă i-a aparținut lui Fai.

Meciul nu s-a încheiat 0-3, pentru că în minutul doi al prelungirilor, Pena a înscris golul de onoare a gazdelor, după o pasă a fostului dinamovist Bărboianu.
În urma acestei victorii, Dinamo ocupă locul 4, cu 21 de puncte, la 3 de liderul Astra. Concordia e pe poziția a 11-a, cu 9 puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE