Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 2. Rapid București - Rapid CFR Suceava 1-1, în etapa a 10-a. Autogol, bară și două penalty-uri ratate

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: rapid1923.ro

Rapid București a remizat cu Rapid CFR Suceava, scor 1-1, luni, pe stadionul din Giulești, în ultimul meci al etapei a 10-a, din Seria I a Ligii a 2-a. Cele două echipe au oferict un meci extrem de spectaculos. 

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 13. Kusnir a încercat să degajeze o centrare a lui Semeghin, dar a marcat în propria poartă. CFR Suceava a fost aproape să-și mărească avantajul de pe tabelă. În minutul 25, Semeghin a executat o lovitură liberă, iar mingea a țintit încheietura barelor!
În prelungirile primei reprize, Dan Alexa a respins o minge care nu părăsise suprafața terenului, iar pentru gestul său antrenorul a fost eliminat.

Giuleștenii au restabilit egalitatea în minutul 72. Mădălin Martin a marcat cu o lovitură de cap. Patru minute mai târziu, Trandu a fost faultat în careu de Dănilă iar gazdele au primit penalty. Portarul Niga a respins mingea trimisă de Trandu, iar scorul a rămas 1-1. Din minutul 83, gazdele au evoluat în inferioritate numerică.Josl a a fost cel eliminat, după un fault asupra lui Vrabie. Chiar așa, bucureștenii puteau da lovitura în finalul confruntării. Onciu a comis henț în propriul careu, iar elevii lui Dan Alexa au primit al doilea penalty. Luque a trimis însă peste poartă, iar meciul s-a încheiat nedecis, 1-1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE