Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Bute, înaintea meciului cu James DeGale: “Sper să-mi îndeplinesc visul de a redeveni campion”

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pugiliștii Lucian Bute și James DeGale au susținut o conferință de presă înaintea meciului din 28 noimbrie.

"Sunt foarte fericit că mă întorc aici. Am amintiri frumoase, am boxat de patru ori. Ca să fiu sincer, cele mai frumoase amintiri ale mele sunt de aici şi sper să-mi îndeplinesc visul de a redeveni campion la 28 noiembrie. Toate condiţiile sunt îndeplinite pentru a realiza o bună performanţă, mai ales că mai am încă opt săptămâni până atunci.

Fanii vor avea un rol foarte important şi îmi vor da multă energie pozitivă. Oricum, presiunea este pe campion. Ştiu, pentru că am fost campion şi îmi amintesc foarte, foarte bine", a declarat, marţi, Bute, într-o conferinţă de presă comună cu James DeGale, la Quebec, potrivit rds.ca, citat de Mediafax.

Pugilistul britanic James DeGale a declarat despre viitorul său adversar, Lucian Bute, că va avea probleme dacă românul se va lupta aşa cum a făcut-o în meciul cu Carl Froch, în mai 2012, informează rds.ca.

"Dacă se va bate cu mine aşa cum a făcut-o cu Froch, va fi în pericol. La ultimele sale lupte, a avut un aer ruşinat, părea că îi e frică. Nu lăsa impresia că îi plăcea să se lupte. Trebuie să sar pe el foarte repede", a spus la rândul lui, DeGale.

Pugilistul român Lucian Bute va boxa la data de 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, deţinătorul centurii IBF la supermijlocie.

James DeGale (29 de ani), campion olimpic la Beijing, are 21 de victorii, dintre care 14 KO și o înfrângere. DeGale a câștigat centura IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute (35 de ani) are 32 de victorii şi două înfrângeri. Gălățeanul a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE