Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Bute vs James DeGale, duminică, ora 5:00. Pugilistul român poate redeveni campion mondial

Postat la: 28.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lecentrevideotron.ca

Pugilistul român Lucian Bute (35 de ani) va boxa duminică, 29 noiembrie, de la ora 5:00 (ora României), la Videoton Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale (29 de ani), deţinătorul centurii IBF la supermijlocie.

"Scopul meu este să-mi recuperez centura. Aşa cum am spus mereu în ultima vreme, mi-am regăsit plăcerea de a boxa. Nu-mi place să revin la meciul cu Froch (n.r. - înfrângerea în faţa englezului Carl Froch din 2012), dar atunci eram accidentat la mână şi la picior şi nu eram cu mintea acolo. Nu vreau să-i iau din merite lui Froch, dar astăzi sunt la apt sută la sută. Sunt mai concentrat, mai calm, nu sunt accidentat. Sunt pregătit şi foarte mulţumit că pot boxa din nou aici", a declarat Bute, după cântarul oficial, potrivit Mediafax.

James DeGale (29 de ani), campion olimpic la Beijing, are 21 de victorii, dintre care 14 KO și o înfrângere. DeGale a câștigat centura IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute (35 de ani) are 32 de victorii şi două înfrângeri. Gălățeanul a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE