Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Sânmărtean este motivat de prestația bună de la Al Ittihad: "Sunt motivat să ajung la Euro 2016"

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mijlocașul Lucian Sânmărtean a reușit un gol și două assist-uri în primul meci oficial disputat de Al Ittihad în 2016, 4-0 cu Al Riyadh, în 16-imile de finală ale Cupei Campionilor Arabiei Saudite. Fostul stelist a oferit un interviu site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, în care a spus că "sunt motivat să ajung la Euro 2016".

Lucian, cum te-ai simțit la primul meci oficial din acest an?

M-am simțit bine, atât eu, cât și colegii mei am făcut o partidă bună. Am obținut o victorie clară care ne dă încredere pentru următoarea perioadă. Ne așteaptă multe jocuri grele.

Ai reușit să înscrii din lovitură liberă. Exersezi la antrenamente astfel de execuții?

Altădată, din aceeași poziție, o dădeam și peste poartă, și în zid. Dar a fost un moment de inspirație din partea mea. La antrenament, atunci când exersăm fazele fixe, sunt mereu prezent lângă minge. A fost un gol important, ne-a făcut meciul mai ușor și ne-a dat posibilitatea să ne descătușăm.

Te-ai gândit vreodată că la 36 de ani ai putea juca la un Campionat European?

Nu trăgeam speranțe la 26, 27 de ani, când, teoretic, ești în vârful carierei, dar la 36?! Pentru mine ar fi o încununare a muncii. Sper să fiu convocat și să fac parte din echipa care să aducă rezultatele pe care o țară întreagă le dorește.

Te simți pregătit pentru EURO?

Mai este destul timp, dar sunt și voi fi pregătit. Am avut continuitate la Al Ittihad, am făcut o pregătire fizică bună în această perioadă. Sper să fiu sănătos și să pot răspunde pozitiv unei eventuale convocări la turneul final. S-a spus că am o vârstă, că joc într-un campionat modest, dar sunt motivat să reușesc!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE