Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Sânmărtean a lămurit situația contractuală de la Al Ittihad: "Oficialii arabi și fanii m-au făcut să mă simt ca un superstar"

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucian Sânmărtean (35 de ani) a explicat situația contractuală de la Al Ittihad. De asemenea, mijlocașul a infirmat un posibil transfer la Astra Giurgiu sau revenirea la Steaua.

"În repetate rânduri, managerul meu, Ana Maria Reghecampf, a explicat foarte clar și concret că Lucian Sânmărtean nu a negociat în această perioadă cu niciun club din România!

Așadar, există voci care modifică și falsifică în mod fundamental direcția și temele realității din jurul meu, drept pentru care vreau să precizez că Lucian Sânmărtean nu a negociat niciodată cu echipa Astra Giurgiu!

Am un contract valid cu Al Ittihad, până la sfârșitul acestui an, un contract pe care intenționez să-l duc la bun sfârșit, dorindu-mi totodată să răsplătesc încrederea oficialilor arabi și a fanilor, care în această perioadă m-au făcut să mă simt ca un superstar!", a scris Sânmărtean, pe un cont de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE