Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luciano Moggi laudă transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina: "E cel mai bun transfer al sezonului în Serie A"

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luciano Moggi, fostul conducător al clubului italian Juventus, a declarat, miercuri, că transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa la Fiorentina este cea mai bună mutare făcută de formaţia de pe Artemio Franchi în acest sezon, conform site-ului SportItalia.

Deşi a fost anunţat încă de acum doi ani, transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina s-a produs abia în această vară, când fostul jucător al echipei FC Viitorul s-a alăturat lotului pregătit de Paulo Sousa.

Când a venit vorba despre această mutare, Luciano Moggi a avut doar cuvinte de laudă. "Cel mai bun transfer al sezonului în Serie A l-a făcut Fiorentina. Mă refer la mijlocaşul Ianis Hagi de la Viitorul. Credeţi-mă, este un jucător mare, o să-şi arate valoarea", a spus fostul preşedinte al lui Juventus, conform SportItalia.

Potrivit site-ului transfermarkt.de, Fiorentina a plătit 2 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Ianis Hagi. Tânărul mijlocaş de doar 17 ani a jucat 32 de meciuri pentru FC Viitorul în sezonul trecut, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE