Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Manny Pacquiao se vrea senator în Filipine. Ce le-a promis votanților

Postat la: 16.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportal.com

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao (37 de ani), campion mondial la opt categorii diferite, și-a depus vineri candidatura pentru un post de senator în țara natală, la alegerile programate pe 9 mai 2016, informează Agerpres, care citează EFE.

Pacquiao, candidat din partea Alianței Naționale Unite, promite să lupte ca senator pentru o educație publică de calitate, o asistență mai bună pentru emigranții filipinezi în străinătate și pentru dezvoltarea sportului în Filipine. În present, el ocupă un post de deptuat al provinciei Sarangani, din sudul țării.

''Victoria lui Manny Pacquiao în Senat este victoria poporului filipinez'', a declarat boxerul. El este însă cunoscut pentru absențele numeroase de la sesiunile parlamentare.

Pentru a câștigat electorat, Pacquiao vrea să mai bexeze într-un meci înainte de alegeri. El are în palmares 57 de victorii, 6 înfrângeri și două remize.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE