Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metrorex a prelungit programul metrourilor, în urma meciului Steaua - Dinamo, din semifinalele Cupei României

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Metrorex va prelungi, miercuri, cu două ore programul de circulație a metrourilor, pentru a veni în sprijinul spectatorilor care vor asista la meciul dintre Steaua și Dinamo, care se va disputa pe stadionul "Arena Națională''.

"Metrorex vine în sprijinul publicului participant la semifinala Cupei României, meciul de fotbal dintre FC Steaua București și FC Dinamo, ce se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională', și anunță ca în data de 20 aprilie 2016 trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore", se spune într-un comunicat al Metrorex.

Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrală la ora 1,00 pe liniile M1, M2 și M3, respectiv la ora 1,45 pe linia M4.
Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10 - 12 minute, precizează Metrorex.

Steaua și Dinamo se întâlnesc de la ora 21:30, în returul semifinalelor Cupei României., în direct la Pro TV, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. În tur a fost egal, 00-0.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE