Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Stoichiță, cu un pas la Petrolul: "Mă atrage tradiția și faptul că am prieteni mulți în Ploiești"

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Stoichiță este foarte aproape să devină noul antrenor al Petrolului Ploiești, după postul lăsat vacant de Eusebiu Tudor.

"Mâine (n.r. - joi) o să vorbim. Am avut o convorbire de principiu.

Dacă te duci la Petrolul acum te îmbogățești? E mai multă pasiune decât bani. Din ce am văzut în România s-ar putea să nici nu primești banii. Să fim însă optimiști.

La Petrolul mă atrage tradiția și faptul că am prieteni mulți în Ploiești.

Este diferență mare între loturile Petrolului de acum și ce a fost în trecut. Dar poți defini lotul doar după ce îi vezi la antrenamente, la meciuri.

Am înțeles că la Petrolul nu sunt probleme cu banii, mulți, puțini, câți sunt, nu sunt probleme. Așa am înțeles", a spus Mihai Stoichiță pentru Dolce Sport.

Eusebiu Tudor a demisionat duminică, după înfrângerea suferită în fața formației FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a 15-a a Ligii I. El a condus echipa în șapte partide, obținând trei egaluri și înregistrând patru victorii. Petrolul a început sezonul cu Tibor Selymes, care a avut o victorie, patru egaluri și trei eșecuri în primele opt etape ale campionatului. Petrolul ocupă ultimul loc al clasamentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE