Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Sandu a anunțat cine îl va înlocui pe Iordănescu, de la națională: "E un om foarte bine pregătit și serios"

Postat la: 05.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Calitățile de antrenor ale lui Costel Gâlcă l-au impresionat pe Mircea Sandu. Fostul șef al FRF este convinsă că tehnicianul echipei Espanyol Barcelona va pregăti și reprezentativa de fotbal a României.

"Galca este un om foarte bine pregatit si serios. Sigur, are nevoie de experienta care vine pe parcurs, dar este pregatit sa antreneze in urmatorii cinci ani la orice nivel. Costel Galca va avea o evolutie foarte buna si in ascensiune, in special in Spania", a spus Mircea Sandu pentru Dolce Sport.

De altfel, "Nașu'" consideră că Gâlcă, Laurențiu Reghecampf și Cosmin Contra îi pot călca pe urme selecționerului Anghel Iordănescu.

"Nu se stie cine va fi in Federatie, ce oferta ii va putea face. Asa cum e si Reghecampf. Si Contra daca isi va gasi angajament si va trebui sa isi gaseasca pentru ca cu cat stai mai mult, lumea te uita. Oamenii astia trebuie sa isi gaseasca de lucru", a explicat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE