Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mirel Rădoi A DEMISIONAT de la Steaua. Înfrângerea suferită în fața Astrei i-a fost fatală

Postat la: 30.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mirel Rădoi a anunțat, la conferința de presă de la finalul meciului Steaua - Astra 0-1, că nu va mai continua la conducerea campioanei en-titre. El a precizat că a luat această decizie cu o zi înaintea meciului cu echipa giurgiuveană.

"Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat până acum la Steaua și e momentul să ne despărțim. Bună, rea, așa cume ste, filosofia pe care noi o avem, ne-o asumăm. Am avut rugămintea față de staf să rămână în continuare, e prea scurtă perioada până la următoarea partidă, să nu creăm o și mai mare debandadă.

Am hotărât să vin și la această partidă tocmai pentru a nu crea probleme, dar decizia, indiferent de ce se întâmpla în această seară, renunțam.
Deocamdată suntem cu șanse pentru cele trei obiective pentru care am venit.

Dacă ideile pe care eu le am nu se mai crede în ele... Eu vreau să mor pe mâna mea. Jucătorii nu au nicio vină. Eu am adus echipa pe acest loc în clasament. Eu sper ca ei să mă salveze, începând de miercuri să înceapă să câștige.

Eu sper ca acești antrenori mari care tot apar la televizor să vină să ajute echipa, să arate cât de mari steliști sunt.
Știam că sunt momente grele, că nu avem teren, nu avem bază de antrenament. Am încercat să ajut, dar îmi asum această responsabilitate. E vina mea și trebuie să fiu primul care pleacă.

O să-mi continui studiile și vorbim peste șase ani, cum a spus domnul Apolzan.
Eu sper ca staful să rămână, e o rugăminte a mea către ei.

Dacă nu am licență, ce ofertă pot să am? În acest moment o să încerc să-mi aranjez lucrurile în viață. O să îmi continui studiile. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Mi-aș dori ca și jucătorii când vor intra pe teren să încerce să-și asume această responsabilitate. Dar plăcerea de a juca fotbal și personalitatea nu poate să le-o ia nimeni.

Aș fi vrut ca în această seară să câștige ca distanța dintre noi și Astra să fie mult mai mică. Nu aveam nicio revanșă de luat, pentru cî în tur noi am bătut cu 3-2 și nu ne-a bătut Astra, ne-a bătut Colțescu", a spus Rădoi, după meci, potrivit digisport.ro.

Steaua a fost ]nvinsă de Astra, duminică seară, în etapa a 19-a a Ligii I, la Piteşti, cu scorul de 0-1, în urma unui gol marcat de Valerică Găman, în minutul 90+5.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE