Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Monica Niculescu, victorie splendida la Montreal: Urmeaza un meci de foc pentru romanca

Postat la: 27.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Niculescu a obtinut o victorie splendida in runda inaugurala a turneului WTA de laMontreal, romanca reusind sa revina de la 0-1 la seturi si 0-3 in actul secund pentru a se califica mai departe.

Sportiva noastra a trecut de o adversara mai bine clasata in ierarhia feminina la zi, este vorba despre pustoaica din Letonia, Jelena Ostapenko, pe care a invins-o cu scorul de 3-6, 7-5, 6-1.

Ajunsa pe locul 61 WTA dupa ce s-a aflat o buna perioada de timp in Top 40, Monica a inceput slab meciul disputat in noaptea de marti spre miercuri si a cedat primul set.

In cel de-al doilea a fost din nou condusa de sportiva din Letonia, locul 38 WTA, insa a reusit sa revina si sa trimita partida in "decisiv". Setul al treilea nu a avut istoric, fiind castigat de sportiva noastra cu un categoric 6-1.

In turul al doilea de la Montreal, Monica va avea o misiune imposibila, ea urmand a evolua impotriva celei de-a patra jucatoare a lumii, poloneza Agnieszka Radwanska.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE