Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Lucian Bălan a decis să-și pună capăt zilelor

Postat la: 13.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: worldwideromania.com

Lucian Bălan a murit sărac lipit pământului. Fostul câștigător cu Steaua a Cupei Campionilor Europeni în 1986 și a Supercupei Europei în 1987 nu a primit rentă viageră. Selecționerul Anghel Iordănescu a promis atunci când a devenit parlamentar, că fiecare dintre steliștii care au câștigat cel mai important trofeul al fotbalului european la nivel de cluburi va primi renta viageră, scrie sportnews.ro.

În 2013, Lucian Bălan și alți șapte foști colegi din echipa de aur a Stelei - Helmuth Duckadam, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Constantin Pistol, Marin Radu II şi Mihail Majearu - și-au depus dosarele la MTS. Ministrul de atunci, Nicolae Bănicioiu, le-a aprobat renta viageră doar lui Duckadam și lui Majearu. Cei doi nu au fost declarați apt din din punct de vedere mediacal.

"Sunt total mâhnit că mi-a fost respins dosarul. Aveam nevoie de cele 18 milioane. Mi s-a spus că trebuie să fiu în incapacitate de muncă. Sunt curios ce doresc cei de la Academie ? Să-mi tai o mână ca să arăt că sunt handicapat?", a declarat Bălan, în 2013.

Fostul stelist s-a sinucis, joi, la Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente. Bălan avea 56 de ani. El suferise un accident vascular cerebral, iar la 2 octombrie, mama sa a decedat. Acesta a mai avut două tentative de sinucidere, în 2004 şi 2010. De fiecare dată a fost găsit în stare de inconştienţă de către mama sa.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE