Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MOTO GP. Pilotul Alex de Angelis a fost plasat în comă artificială, după accidentul suferit în Japonia: "Starea lui este critică"

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: vicentemina.com

Pilotul Alex de Angelis (E-Motion IodaRacing Team), rănit într-un accident în ultima sesiune dinaintea calificărilor pentru Grand Prix-ul de motociclism viteză al Japoniei, a fost plasat în comă artificială, a anunţat, luni, L'Equipe, citat de Mediafax.

Pilotul originar din San marino a fost supus unor noi investigaţii, duminică, la spitalul Dokkyo din Mibu, descoperindu-se astfel că acesta a suferit o hemoragie intracraniană.

"Starea lui Alex este critică şi este necesară o monitorizare atentă. Semnele vitale sunt stabile, dar trebuie să monitorizăm hemoragia pentru a stabili, în următoarele 24 sau 48 de ore, dacă este necesară o intervenţie chirurgicală", a declarat directorul medical al MotoGP, Michele Macchiagodena.

În accidentul de pe circuitul de la Motegi, Alex de Angelis a suferit multiple fracturi la coaste şi vertebre şi o contuzie la plămâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE