Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Naționala feminină de handbal a României s-a întors acasă, după CM 2015: "Am reuşit o a doua săptămână total diferită faţă de prima"

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Componentele naționalei feminine de handbal a României au ajuns luni noapte la Bucureşti, unde au fost întâmpinate de circa 30 de suporteri, de ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală şi de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

"Cel mai greu moment a fost după înfrângerile din grupă. Am avut trei înfrângeri consecutive (n.r. - cu Spania, Norvegia şi Rusia), ştiam că urmează un meci eliminatoriu cu Brazilia, dar am reuşit să ne montăm foarte bine şi de acolo practic faţa României s-a schimbat la acest Campionat Mondial. Am reuşit o a doua săptămână total diferită faţă de prima şi ne-am întors cu medaliile la gât", a declarat Cristina Neagu, marcatoare a 63 de goluri în competiția din Danemarca, pentru Digi Sport.

Tricolorele au câştigat, duminică, medaliile de bronz ale Campionatului Mondial din Danemarca, după ce au învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22. Acestea sunt primele medalii mondiale după 10 ani şi primele de bronz din istorie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE