Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Naționala României a schimbat programul etapei a 13-a a Ligii I

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Programul etapei a 13-a a Ligii I a fost modificat la solicitarea Federației Române de Fotbal. Decizia a fost luată pentru ca jucătorii convocați din Liga I să aibă mai mult timp de odihnă, în vederea meciurilor cu Finlanda şi Insulele Feroe, din preliminariile Campăionatului European de fotbal 2016.

"La solicitarea Federației Române de Fotbal, care s-a consultat la rândul ei cu întregul staff al echipei naționale, Liga Profesionistă de Fotbal și ISB Media Holding și-au dat acordul în ceea ce privește modificarea programului jocurilor etapei a 13-a, premergătoare meciurilor tricolorilor"cu Finlanda (8 octombrie, la București) și cu Insulele Feroe (11 octombrie, în deplasare).

Având în vedere această solicitare, astfel încât meciurile programate să permită unui număr cât mai mare de jucători să fie disponibili cât mai devreme pentru echipa națională, ținând cont de importanța jocurilor de calificare, LPF și ISB răspund cererii FRF în spiritul celor arătate mai sus, punând interesul echipei naționale de fotbal a României mai presus de orice", se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Iată cum arată programul etapei a 13-a a Ligii I:

Vineri, 2 octombrie

FC Voluntari - Concordia Chiajna, ora 18.30
Pandurii Târgu Jiu - FC Viitorul, ora 21.00

Sâmbătă, 3 octombrie

Dinamo - Astra Giurgiu, ora 18.30
CSMS Iaşi - Steaua, ora 21.00

Duminică, 4 octombrie

FC Botoşani - ASA Târgu Mureş, ora 18.30
CFR Cluj - CSU Craiova, ora 21.00

Luni, 5 octombrie

Petrolul Ploieşti - ACS Poli Timişoara, ora 21.00.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE