Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nadia Comăneci, după calificarea Simonei Halep în semifinale la US Open: Îmi place tot timpul când luptă până la sfârșit

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fansshare.com

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a susținut-o pe Simona Halep (locul 3 WTA) din tribunele de la arenele Flushing Meadows din New York, în meciul susținut în fața bielorusei Victoria Azarenka, în semifinalele turneului de Grand Slem US Open. 

"Am reuşit să ajung la acest meci care a foarte frumos şi foarte greu în acelasi timp, ea a dominat primul set absolut, şi îmi place tot timpul când luptă până la sfârşit şi revine şi îşi arată dominarea. Voi fi prezentă şi la semifinale, stau de pe o zi pe alta", a declarat Nadia Comăneci.

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Grand Sem al anului, după ce a învins-o pe bielorusa Victoria Azarenka, cu 6-3, 6-4, 6-4. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii, la scorul de 6-3, 4-6, 1-2, 40-15.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE