Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicușor Stanciu, după Steaua - Rosenborg 0-3: Mă simt rușinat. Se simte lipsa lui Rădoi pe bancă

Postat la: 20.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. La finalul meciului, Nicușor Stanciu, abia revenit după o accidentare, și-a turnat cenușă în cap.

"Mă simt chiar rușinat, principalii vinovați suntem noi, jucătorii. Sperăm ca pe viitor să facem jocuri mai bune, să ne redresăm în campionat și să răsturnăm situația. Este greu să vorbim de calificare acum. Nu vreau să vorbesc despre meciul de acolo. Acum trebuie să ne refacem. Am simțit că am jucat mai bine ca ei, stiam că vor miza pe contraatac. Puteam să revenim la bara lui Alex dar din păcate nu am reușit. Nu cred că este normal să se ceară demisia nimănui.

Vrem ca Mirel să rămână alături de noi și sunt sigur că pe viitor vom reuși. Se simte lipsa lui pe bancă, antrenorul echipei, dar nu din cauza asta am pierdut ci pentru că am făcut a doua repriză foarte slabă. Patronul are dreptate să ne critice, din păcate am pierdut calificarea la Belgrad, iar acum am pierdut și acest meci și șansele sunt compromise să ajungem în Europa League. Acum sperăm să ne revenim în campionat să se vadă un joc mai bun, iar suporterii să rămână alături de noi. Nu îmi doresc să fiu singurul remarcat din echipă, vreau ca toți să jucăm bine și să câștigăm meciuri.

Cu riscul de a fi huidiuit nu cred că așa se manifestă adevărații fani. La fiecare meci, jucăm bine 60 de minute și apoi se întâmplă ceva. Nu cred că am o explicație pentru faptul că nu am obținut victorii acasă", a spus Nicușor Stanciu, la Sport.ro.


Returul dintre Steaua și Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa va avea loc la data de 27 august, în Norvegia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE