Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mutu, subiect de film: "Un playboy milionar care își risipește banii pe mașini rapide, femei și droguri"

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: click.ro

Adrian Mutu (36 de ani) a devenit subiect de film. O echipă de producători din Marea Britanie a văzut în fotbalistul român o sursă de inspirație în documentarul "Faded Footballers" (n.r. - Fotbaliști decolorați), care va fi lansat în vara anului 2016, potrivit sportnews.ro. Producătorii au căutat jucători care și-au distrus carierele din vina lor.

"Dacă gândești stereotip, cea mai potrivită descriere pentru eticheta "fotbalist decolorat" este controversatul playboy milionar care își risipește banii pe mașini rapide, femei și droguri, sabotându-și cariera. Descrierea lui Adrian Mutu nu ar putea fi mai exactă, așa că poate prelua coroana de la petrecărețul descris anterior, Andy van der Meyde (n.r. - fost mijlocaș olandez)", se arată pe site-ul fadedfootballers.com.

Unul dintre scopurile documentarului este să-i apropie pe fani de foștii lor idoli. "Pentru noi, filmul este mai mult decât rezultatul curiozității și în nici un caz nu ne-am propus doar să documentăm declinul cuiva. Este mai degrabă o încercare de a creea o punte a înțelegerii între noi, ca fani, și experiențele trăite de idolii noștri", a explicat Adam Łabno, unul dintre producători.

"Documentarul va compara viața dusă de un grup select de fotbaliști foști milionari cu traiul lor de acum și va încerca să explice, din perspectiva fanilor, cum și de ce au irosit o carieră atât de profitabilă. "Într-o profesie în care sumele de bani câștigate au crescut exponențial și în care adolescenților și se oferă pe tavă contracte de milioane, suporterii obișnuiți simt mai mult decât oricând că au pierdut contactul cu idolii lor. Reflectând la greșelile comise de "fotbaliștii decolorați", documentarul va servi ca lecție pentru viitoarele vedete ale fotbalului și va pune o întrebare controversată: lăsând la o parte statutul lor, merită fotbaliștii mai multă înțelegere și sprijin, având în vedere enormele presiuni cu care se confruntă și care îi pot afecta psihic?"", a notat site-ul fadedfootballers.com.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE