Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL. FC Dinamo a ieșit din INSOLVENȚĂ. Alb-roșii și-au plătit datoriile

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga I, informează Mediafax.

Dinamo este primul club din România care a ieșit din insolvcență. Cluburile care nu au reușit performața alb-roșilor sunt Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, FC Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploieşti şi FC Braşov.

Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile la începutul lunii martie, cu două luni mai devreme decât prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă, pentru a putea participa în sezonul 2016-2017 în cupele europene.

Clubul din Ștefan cel Mare a achitat 3.486.133 de lei, adică 4,48 la sută din suma aferentă masei credale, care se ridica la momentul intrării în insolvenţă la 77.826.649 de lei, aproximativ 17,5 milioane de euro.

ANAF a făcut două contestaţii, însă ambele au fost respinse de Curtea de Apel Bucureşti.

La 1 aprilie, judecătorul sindic a respins solicitarea societăţiii de ieşire din insolvenţă, stabilind continuarea procedurii. Decizia instanţei a survenit în urma contestaţiei formulate de ANAF la tabelul de creanţe în cadrul procedurii de reorganizare, care s-a aflat pe rol la Curtea de Apel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE