Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL. Gheorghe Mulțesc e noul antrenor al echipei CSU Craiova. L-a criticat pe Anghel Iordănescu

Postat la: 09.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csuc.ro

Gheorghe Mulțescu a fost prezentat oficial joi ca antrenor al echipei CS U Craiova. La conferința de presă din această după-amiază, Gigi Mulțescu a spus:

Salut toți iubitorii fotbalului din Craiova, pe toți suporterii Universității. Pe mine m-a convins proiectul, problema banilor a trecut în subsidiar. Mă stimulează performanța. Mă simt un privilegiat că am fost ales să lucrez la Universitatea Craiova, cel mai mare club de fotbal din provincie și unul dintre cele mai mari din România. Să ai acest privilegiu și să poți să aduci Universitatea ca în perioada de glorie, să se bată pentru Europa pentru mine acest lucru a contat. Cunosc lotul, m-am informat și despre tinerii care vor să ajungă la echipa întâi. În primul rând elementul local mă interesează foarte tare, pentru că sunt jucători care au crescut în mentalitatea Universității. Robert Petre a confirmat deja. Mă voi apleca asupra juniorilor de aici, pentru că de aici trebuie să ne tragem seva pentru prima echipă. Bineînțeles, lotul va fi întârit și cu jucători experimentați, vom căuta jucătorul numărul unu pe postul respectiv. E vorba de un portar, stoper de piciorul stâng, un playmaker și un atacant. Ne dorim și concurență pentru că astfel se naște progresul", a declarat Mulțescum, potrivit site-ului oficial al clubului oltean.

Mulțescu a reiterat că și-a propus să facă performanță la CSU: „La alte echipe nu am stat doar două-trei luni, ci un tur ori un retur. Și niciunde nu am plecat fără să fac performanță. Spre exemplu, când am luat Petrolul dintr-o situație critică și am salvat-o. Ori pe Astra, de pe locul 12 am dus-o pe 3, în cupele europene. Mi-au plăcut provocările și nu am plecat pentru că nu am făcut performanță, ci pentru că au fost alte interese. Iar eu am coloană vertebrală, nu accept imixtiunile conducătorilor în treburile mele. La Craiova am primit garanții că nu se vor întâmpla astfel de lucruri, și m-a interesat ideea ca una dintre cele mai mari echipe din România, Universitatea, să acceadă în cupele europene. Să facă performanță. De data asta nu mai iau o echipă dintr-o situație critică, avem altă situație, cu alte obiective", a mai spus experimentatul tehnician român.

Mulțescu apreciază că Andrei Ivan are calitățile necesare să joace la Euro: „Andrei Ivan este un jucător decisiv al echipei, dar grupul este cel mai important. Dintr-un grup puternic se nasc și vedetele, care trebuie să se supună interesului clubului. Obiectivul nostru, al tuturor, este să ajungem într-o cupă europeană. Nu am spus: accederea în play-off, care este o condiție de bază, dar nu suficientă. În opinia mea, Ivan este peste vârfurile de acum de la națională. Are viteză, tehnică, dar l-au tras înapoi ultimele meciuri. Nefiind la Euro, i s-a făcut o nedreptate atât lui Ivan, cât și clubului. A fost convocat, echipa a fost privată de aportul lui pentru realizarea obiectivului: accederea în cupele europene. Asta m-a deranjat foarte mult. Dacă l-ai luat, oprește-l", a conchis antrenorul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE