Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PALMARESUL Stelei e la Gigi Becali: Cel mai important lucru scrie în statut

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a susținut marți o conferință de presă în care a încercat să demonstreze că deține palmaresul Stelei. Finanțatorul campioanei i-a răspuns astfel șefului departamentului juridic al celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, care anunțase că palmaresuls e află la Clubul Sportiv al Armatei.

"O să încep cu ce s-a vehiculat și cu ce comunicat au dat cei de la Armată, CSA. Ei vor retrogradarea, ca echipa Steaua să nu mai fie înregistrată și că palmaresul face parte din patrimoniul CSA. Eu spun așa: cel mai important lucru este palmaresul. Nu asta este cel mai important? Scrie aici: 'Asociația fără scop lucrativ FC Steaua București continuă activitatea sportivă de performanță a secției FC Steaua București din cadrul Armatei și preia în întregime tradițiile glorioase ale acesteia'.

Mai este la ei? Vă întreb. Cum să rămână la ei dacă tradiția este preluată de mine? Ca să rămână clar pentru toată lumea. O să vedem ce scrie în statut. Cel mai important lucru este aici, spune așa: "Asociația FC Steaua București are ca atribute de identificare insignă, steag, emblemă și imn propriu, adoptate prin Adunarea Generală". Înseamnă că această entitate își face siglă proprie și emblemă proprie. Deci, cu alte cuvinte, mi-am înființat o societate de fotbal și îmi fac emblema mea. Nu sunt obligat să țin emblema aia, că altfel se desființează Steaua", a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. În ultima perioadă, atât FC Steaua, cât şi CSA susţin că se află în posesia palmaresului echipei de fotbal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE