Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pandurii - Astra 1-1, etapa a 23-a. Gorjenii, aproape de victorie. Boldrin a egalat cu un șut de la 25 de metri

Postat la: 20.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: dolcesport.ro

Pandurii și Astra au remizat, scor 1-1, sâmbătă seara, în etapa a 23-a a Ligii I. Cristi Săpunaru a deschis scorul pentru gorjeni cu un șut de la 15

Din minutul 42 gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. După pauză, elevii lui Șumudică au atacat în valuri. Ciucur a şutat din marginea careului, dar Lung jr. a respins cu un reflex de senzaţie ('53).

Cu șapte minute înainte de final, Boldrin a restabilit egalitatea, cu șut de la peste 25 de metri. Geraldo Alves a fost eliminat și el în minutul 90+2.

Astra rămâne lider în Liga I,, cu 46 de puncte, în timp ce Pandurii au acumulat 40 de puncte.

Cele două echipe

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Filipetto, Erico, Momcilovici - Săpunaru, Piţian - Ciucur (Munteanu '58), Nistor, Răduţ (Nicoară '77) - Hora (Vasiljevici '80). Antrenor: Edward Iordănescu.

Astra Giurgiu: Lung jr - Queiros (Boldrin '46), Geraldo, Oros, J. Morais - Lovin (Niculae '46), Dandea - Enache (Stan '75), Budescu, Teixeira - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE