Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patru fotbaliști olandezi au fost suspendați pe viață după ce au omorât un arbitru în bătaie

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: thecambodiaherald.com

Patru fotbalişti olandezi, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost suspendaţi pe viaţă de Federaţia Olandeză de Fotbal după ce au ucis un arbitru amator în 2012, a anunţat, luni, ziarul francez L'Equipe, potrivit Mediafax.

"Patru dintre cele cinci persoane implicate în decesul arbitrului Richard Nieuwenhuizen nu vor mai putea fi membri ai KNVB (nr: Federaţia Olandeză de Fotbal). Cea de-a cincea persoană a primit o suspendare de cinci ani, deoarece şi-a recunoscut vina şi a arătat remuşcări", se arată în comunicatul forului olandez.

La 2 decembrie 2012, după fluierul final al unui meci disputat pe terenul echipei SC Buitenboys B3 din Almere unul dintre arbitrii asistenţi, Richard Nieuwenhuizen, a fost bătut de jucători ai formaţiei oaspete, Nieuw Sloten B1 (Amsterdam). Mai mulţi adolescenţi l-au lovit pe arbitru în special în figură, atunci când bărbatul era căzut la pământ. La câteva ore după ce a fost bătut, arbitrul s-a simţit rău şi a fost dus la spital, unde a decedat a doua zi.

Ei au fost condamnaţi pentru crimă, dar instanţa a ţinut cont de faptul că "niciunul dintre cei şapte inculpaţi nu a avut intenţia de a-l ucide pe arbitru", a spus judecătoarea Anja van Holten la citirea sentinţei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE