Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pawel Golanski face praf fotbalul românesc, în presa din Polonia: "S-au depășit limitele răbdării"

Postat la: 04.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.hotnews.ro

Fundașul dreapta Pawel Golanski a revenit în Liga 1 vara trecută, dar se arată dezamăgit de ceea ce a găsit la ASA Tg. Mureș. 

"Când am auzit că sunt dorit de un club din România, am judecat totul prin prisma celor trei ani petrecuți în București. Steaua mi-a îndeplinit toate visele, aveam stabilitate, organizare, totul. Mi-am imaginat că voi găsi aceleași lucruri și la Târgu Mureș, cu atât mai mult cu cât în sezonul trecut au fost vicecampioni și a jucat în Europa League", și-a început Golanski povestea în interviul acordat publicației Przeglad Sportowy, potrivit digisport.ro.

Polonezul a evoluat în Ghencea în perioada 2007-2010. El a semnat cu gruparea ardeleană un contract valabil doi ani. Sezonul trecut, Golanski s-a luptat pentru evitarea retrogradării în campionatul din țara natală. Fundașul dreapta a fost legitimat la Korona Kielce.

"La început, am intrat direct într-un cantonament de șapte zile, după care am câștigat Cupa României în fața Stelei. Apoi a plecat Dan Petrescu, antrenorul care mă adusese acolo și pentru care am acceptat oferta. A venit în locul său Vasile Miriuță. Echipa era foarte bună din punct de vedere sportiv, dar au început problemele financiare. Nu îmi place asta. Mă aștept ca atunci când semnez un contract să mi se ofere ceea ce am acceptat în acesta. În fiecare zi mă duc la antrenamente, pierd timp și îmi pun sănătatea în pericol, așa că mă aștept să fiu plătit pentru asta. În vară, președintele mi-a zis că situația este dificilă, ne-a cerut să acceptăm unele schimbări în contract. Cei mai mulți dintre noi am acceptat, dar de la un punct a început să se depășească limitele răbdării fiecărui jucător. Pot înțelege să fiu plătit cu întârziere de două luni, dar când vine vorba de a nu primi salariul câte 3-4 luni, este deja prea mult", a mai spus Golanski.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE