Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pe urmele lui Tamaș? Alexandru Tudorie și-a bătut fosta prietenă în Centrul Vechi, după Petrolul - Steaua 0-0

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Acuze extrem de grave asupra stelistului Alexandru Tudorie (19 ani). După rezultatul de egalitate înregistrat de campioana en titre pe terenul Petrolului, ultima echipă clasată în Liga I, scor 0-0, atacantul s-a dus împreună în Centrul Vechi din București.

Tudorie este acuzat de fosta sa prietenă Ioana Danielescu că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii care a avut loc, luni dimineaţă, în locul menționat, potrivit Mediafax.

Ioana Danielescu a depus în cursul după-amiezii o plângere împotriva lui Alexandru Tudorie la Secţia 10. Aeasta a anunţat că va merge la IML pentru a obţine un certificat medico-legal prin care să demonstreze că a suferit leziuni.

Tudorie a jucat trei minute în remiza albă dintre Steaua și Petrolul, duminică seară, la Ploieşti, în etapa a 14-a a Ligii I. El a intrat pe teren în minutul 87 al confruntării, în locul lui Adrian Popa.

Tudorie a fost transferat, în vară, de la Oţelul la Steaua, semnând un contract pe cinci ani cu gruparea campioană a României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE